Anabelle. Un produs Blogger.

Da` hai și-om pune check-in. Da` pentru ce?

 duminică, 29 iulie 2012



Dacă îmi dă cineva un motiv valid și credibil pentru ce-s check-ink-urile astea în afară de pură `vîibeală` (acum îi singurul care descrie în totalitate ceea ce vreau să exprim), atunci sincer explicați-mi că nu înțeleg.
Ieși în oraș să te distrezi cu prietenii sau să arăți `nefericiților` care stau acasă, pe facebook, ce faci tu în oraș (cînd de fapt ești și tu unul dintre ei, un facebook addicted, care nu poate face nimic fără să demonstreze asta prin poze la Krysha, Tucano, Mojito, Penthouse sau alte localuri în care mergem ca să ne simțim mai importanți/glamour/niște cheltuitori pe banii părinților.
Eu nu pun check-inuri, am doar 2 pe pagina mea puse de alte persoane și cîteva șterse, dar nu pentru că nu ies, dar pentru că n-am de demonstrat nimic nimănui și pentru că, cu ajutorul facebook-ului, ne creăm o viață socială falsă.
De atîtea ori ni se pare că unii oameni îs prieteni apropiați doar pentru că au check-in-uri împreună sau că-și comentează la wall-posturi, poze etc, cînd de fapt o adevărată relație de prietenie nu este demostrată în așa mod.
Facebook-ul îți formează o viață fake de care noi toți ne lăsăm influențați. De fapt, de cele mai multe ori ceea ce pare să fie pe facebook interesant și frumos îi o totală minciună, așa și cu check-inurile și cu pozele de pe telefonul mobil sau ipad.
p.s. îmi pare rău pentru orgoliile rănite, nimic personal.


4 comentarii:

Dianne C. 29 iulie 2012 la 22:58  

frumos spus..vezi Olesea...la noi in Moldova check-in'urile au preluat alta functie decit cea pe care facebook'u o descrie..da n'ai ce-i face..cum am mai scris si eu intr'un articol in legatura cu postarea pozelor gen professional ca Moldova e - tara modelelor necalificate si a "pafasului modest"...

Anonim,  22 august 2012 la 11:11  

daca s-ar fi distrat atat de bine..n-ar fi avut timp sa puna check-in..
cred ca stau pe fotoliile moi din cafenea si mor de plictiseala..si zic: "ei hai sh-oi intra pe fb daca tot e gratis wi-fi'ul"

Trimiteți un comentariu

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP