Anabelle. Un produs Blogger.

Iubim pe facebook

 vineri, 21 septembrie 2012Pentru mine, iubirea îi cel mai frumos sentiment inventat pe lumea asta, pentru că fără el, nimic nu se mișcă.
Și tot eu cred că ea îi ceva tare complicat care nu apare pur și simplu din senin și ca să iubești cu adevărat e nevoie de timp. Mult timp petrecut cu acea persoană, timp în care ajungi să-i iubești fiecare neajuns și fiecare chestie magică al personalității.
De aceea, mă supără modalitatea în care azi se banalizează acest subiect. Cum poți să iubești după cîteva săptămîni de relație și de ce să afișezi asta cu mare tam-tam pe profilul tău de pe facebook? Eh, iar eu încep)
Nu-mi place să văd te ador, iubesc, statusuri, cică cu sens ascuns pentru o persoană anumită, pe care trebuie să le vadă tot facebook-ul. De ce să faci din povestea ta (și problemele ei) ceva public? Devine așa de banal. De parcă nu există conversații private, în care poți să-ți spui tot păsul.
Chiar nu cred că toate inimile astea de pe wall-uri, poze cu săruturi și idei cum să nu pot trăi fără nu știu cine, mai ales cînd o relație are nici o lună, sunt sentimente adevărate.
Învățați să iubiți frumos și original. Și iubiți cu adevărat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP