Anabelle. Un produs Blogger.

doar Bani?

 miercuri, 4 ianuarie 2012


Oameni grăbiți, fețe îngrijorate și incertitudinea zilei de mîine. O vezi tipărită pe chipul atîtora pe străzi, în mijloacele de transport public sau în supermarket-uri. Peste tot o avalanșă de oameni care muncesc pentru bani, dar pe fața cărora se citește tristețe și nemulțumire.
Banii nu sunt suficienți niciodată și de aceea se creează o permanentă fugă contracronometru pentru a putea achita facturi imense, copii, școli, cursuri și alte bla bla bla-uri.
E așa frustrant să fii nevoit să muncești din obligație,  doar pentru că așa trebuie și să nu primești în schimb decît un salariu la sfîrșit de lună, care ar reprezenta așa zisa stabilitate spre care tindem toți, salariul acela pe care nu-l vezi decît 5 minute pentru că ulterior trebuie să plătești acolo și acolo.
Și atunci cum rămîne cu vacanțele mult rîvnite? Cum rămîne cu visele noastre?
E atît de important să alegi să faci ceva care să-ți placă și care dincolo de partea financiară să-ți aducă și satisfacție interioară.
Alege-ți viitorul  în funcție de aptitudinile și lucrurile spre care tinzi. Schimbă ceva, implementează, cunoaște. Banii se țin de minți `de succes` și mai presus de orice, fă ce-ți place, nu lucra pentru bani.


"Dacă nu îți place ce faci, te rog frumos să-ți cauți alt loc de muncă. Fii fericit cât trăiești, fiindcă o să fii destulă vreme mort."

1 comentarii:

Fashion Cappuccino 5 ianuarie 2012 la 12:48  

I agree with you! Do what you're passionate about and money will follow. xoxoxo

Trimiteți un comentariu

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP