Anabelle. Un produs Blogger.

Dezastrul de la Piața Centrală se mută la Flacăra

 marți, 17 iulie 2012



Piața de la Flacăra, cîndva loc liniștit, astăzi împînzit de comercianți dornici să-și vîndă marfa, așezați frumos pe marginea drumului.
Să treci prin regiune devine un coșmar din cauza mulțimilor de cutii, oameni, fructe și legume. De cîteva luni, au răsărit și 2 gherete gigante din termopan de toată frumusețea,  care acoperă fostul cinematograf. De ceva timp chiar și să aștepți transportul public devine o problemă din cauza lipsei de spațiu.
Astăzi vedem, o piață în plin sector așezată în stradă fără nicio jenă. 
Cînd va fi soluționată problema piețelor din capitală?
Oare nu există organe competente să se ocupe de asta?
Cînd locuitorii Buiucanilor se vor putea bucura de un sector în care ordinea și regulile sunt respectate?

2 comentarii:

Anonim,  19 iulie 2012 la 12:40  

Eu propun să te duci cu ideea direct la primar.. :)

Anonim,  22 august 2012 la 12:00  

da cum ramane cu stationarea neregulamentara la Flacara? toti "vanzatorii" isi lasa automobilele drept sub semnul de stationare interzisa (cam asa matinca se numeste:) si isi insira marfa chiar in statia de troleibuz!! Deci nu cautati vina in primar dar in POLITIE care se rupe de lucreaza!! Astfel la flacara circulatia e imposibila...nu mai iesi din ambuteiaj!!
si in plus..oamenii sunt singuri de vina! Se "BAGA" (imi cer scuze de exprimare) in strada printre masini si incurca circulatiei... La ce naiba s-au facut pasajele subterane? si daca-i loveste masina...cad ca matza in picioare..ca SOFERUL e VINOVAT!!
Oameni buni, unde-i bunul simt? Nu va parcati masina drept in statie, Nu va insirati marfa in drum ca v-o putem gasi si in piata, Si "lenevitiva" sa treceti strada prin subterana (CA NE APROPIEM DE AMERICANI cu lenea dumneavoastra (adica mancam prea mult dar ne miscam putin))
imi cer scuze pentru comentariu prea lung..dar tema abordata e actuala si m-a atins...

Trimiteți un comentariu

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP