Anabelle. Un produs Blogger.

Ești exact cum sunt gîndurile tale

 vineri, 23 martie 2012

 
Ai realizat vreodată cît de puternic este gîndul tău, forța lui magică sau, dimpotrivă extrem de distructivă? Ai observat vreodată că tot ce ți se întîmplă este datorat modului tău de a gîndi? Majoritarea problemelor nu există decît în mintea noastră, noi le creăm voluntar sau nu, dar ele nu sunt decît produsul nostru propriu, ceva care poate fi schimbat foarte și foare simplu printr-o orientare a gîndurilor și viselor noastre spre o lume a lucrurile pozitive, frumoase care ne-ar produce fericirea la care rîvnim.
Canalizează-ți energia spre lucruri pline de frumos și încearcă să transformi gîndurile alea distrugătoare în ceva pozitiv, elimină stresul, grijile care nu fac decît să schimbe calea inconștientul într-o lume a umbrelor, a întunericului din care ieși foarte greu.
Ce este mai plăcut decît o societate în care gîndurile creatoare și zîmbetele triumfă? Atrage lucrurile pe care le vrei foarte și foarte mult, creierul nostru nu percepe dacă lucrul ăsta aparține visului sau realității și depune efort pentru ca tu să fii exact cum sunt gîndurile tale.
Alege să gîndești pozitiv, alege să fii fericit și dă-i  lumii tale interioare doar hrană primăvăratică plină de soare, lumină și fețe vesele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP